Home Het begin Producten Video/gebruik Ervaringen In de Pers Contact Bestellen

 
 

Herbalife24 is de eerste sportvoedinglijn voor 24 uur atleten. 

Herbalife introduceert Herbalife24. Deze nieuwe sportlijn is gebaseerd op de laatste wetenschappelijk bewezen resultaten en ontwikkeld door en voor sporters voor een optimale voorbereiding, training en herstel. De sportlijn bestaat uit zeven hoogwaardige producten waarmee sporters hun voedingsprogramma op basis van hun specifieke sport, dagelijkse behoeften en en trainingseisen kunnen aanpassen. Herbalife24 maakt deel uit van het voedingsprogramma van Herbalife.

De producten van Herbalife24 worden continu getest door een onafhankelijk laboratorium op verboden middelen (anti-doping testing) om sporters de zekerheid te geven dat de producten zonder problemen continue kunnen worden gebruikt. De producten van Herbalife24 bevatten ook alleen natuurlijke kleur-, smaak of zoetstoffen.

Vijf producten: Herbalife24 Formula 1 sport, Herbalife24 Hydrate, Herbalife24 Prolong, Herbalife24 Rebuild Endurance, Herbalife24 Rebuild Strength. Later in 2012 worden de Herbalife24 Restore en Herbalife24 Prepare nog toegevoegd.

Herbalife24 ’s werelds eerste 24-uurs sportvoedingslijn. Hiermee voorziet Herbalife 24 uur in de voedingsbehoefte van degene die actief beweegt – van jogger tot enthousiaste fitnesser en topsporter. Met Herbalife24 beginnen sporters geconcentreerd aan een training of wedstrijd, houden ze het langer conditioneel vol en herstellen ze sneller.

Sportvoedingsprogramma op maat

Iedere sporter is anders en iedereen heeft ook een ander focuspunt. Bij hardlopers ligt de focus bijvoorbeeld meer op duursport, bij bodybuilders op fitness of kracht en voor teamsporters zoals voetballers geldt vaak een combinatie van focuspunten. De voedingscoach van Herbalife ontwikkelt daarom in samenwerking met de atleet een gepersonaliseerd voedingsprogramma met Herbalife24. Hieraan gaat een uitgebreide analyse van het huidige voedings- en bewegingspatroon van de sporter vooraf. Afhankelijk van de activiteit, training, prestatie en herstel wordt de juiste behoefte aan elk Herbalife24 product vervolgens in kaart gebracht.

John Heiss, directeur Sport & Fitness bij Herbalife en tevens de bedenker van Herbalife24: “We begrijpen dat er meer komt kijken bij prestatiebevorderende voeding dan producten die bedoeld zijn voor, tijdens en na de inspanning. Met Herbalife24 voorzien we degene die een actieve levensstijl nastreeft van de juiste voeding, vanaf het moment dat hij opstaat en zich voorbereid op de dag, tot zijn training, prestatie en herstel – ook ’s nachts. Met deze 24-uurs sportvoedingslijn kunnen we de training en prestaties van amateur- en professionele voetballers, fitnessers, hardlopers en iedere andere sporter die fanatiek met zijn of haar sport bezig is, naar een hoger niveau te tillen”.

 

 

 

Herbalife24. Voeding voor de 24-Hour Athlete.

Herbalife 24. Herbalife24, de revolutionaire sportvoedingslijn van Herbalife, is nu verkrijgbaar bij uw onafhankelijk Herbalife distributeur

 

 

© Copyright 2011 24sportvoeding | Alle Rechten voorbehouden |

Alle productafbeeldingen zijn eigendom van Herbalife International, Inc.