Home Het begin Producten Video/gebruik Ervaringen In de Pers Contact Bestellen

 
 

Herbalife24 ervaringen

Wat atleten zeggen over Herbalife24
 
Herbalife24 testimonial - Erik Leeflang

En van de Nederlandse topsporters die Herbalife24 als sportvoeding gebruikt, is de 22-jarige Erik Leeflang, vijfvoudig juniorenkampioen bij het hordenlopen en inmiddels ook medaillewinnaar bij de senioren en actief op Europees niveau. Naarmate hij verder kwam in de top van Nederland, ging Erik meer en meer nadenken over voeding en Herbalife. Zoals hij zelf al aangeeft: "Als je de top wilt halen, moeten alle (rand)voorwaarden ook 100% zijn, en sindsdien ben ik dagelijks gebruiker van Herbalife." Hij ziet de nieuwe Herbalife24-lijn dan ook als een geweldige aanvulling op zijn reguliere voeding. Waar hij voorheen genoodzaakt was op verschillende producten en merken terug te vallen als hij bijvoorbeeld op een trainingsstage was, daar gebruikt hij nu de Prolong en Hydrate. Gezien hordenlopen echter een veelzijdig onderdeel is, vraagt hij op meerdere manieren veel van zijn lichaam (krachttraining, uithoudingsvermogen, explosiviteit, hordentraining). Daarom gebruikt hij als totaalpakket ook alle producten van Herbalife24. En sinds vandaag, geen dag meer zonder 24.

Bron: Herbalife winter nieuwsbrief

 

 
"Gemakkelijk te gebruiken omdat het goed mengt met water. De smaak is uitstekend en belangrijker nog: de voedingsstoffen zijn fantastisch!
 Dank je Herbalife, voor het verbeteren van mijn training!
Else Lautala, Fitness Finland
 

 
"Voor een atleet die per week 20 uur dubbele sessies traint, is snelle, gemakkelijke kwaliteitsvoeding hard nodig, zodat het lichaam weer klaar is om ervoor te gaan. Met formule 1 Sport krijgt mijn lichaam weer nieuwe energie, en meer. Het is op zichzelf al een fantastisch producte, maar je kunt er ook fruit en noten aan toevoegen; dat is voor mij erg prettig."
Ian Grant, Wielrenner & Duatleet, UK
 

 
"Herbalife24 producten helpen me om beter te herstellen. Ze leveren me optimale steun tijdens de training en weldstrijd."
Lisa Mittenbquwer, Elite Mountainbiker, Zwitserland
 

 

 

Herbalife24. Voeding voor de 24-Hour Athlete.

 

 

Copyright 2011 24sportvoeding | Alle Rechten voorbehouden |

Alle productafbeeldingen zijn eigendom van Herbalife International, Inc.