Home Het begin Producten Video/gebruik Ervaringen In de Pers Contact Bestellen

 
 

Herbalife24 in de Pers

ARNHEM - Voetbalclub Vitesse en sportvoeding specialist Herbalife hebben een supplier overeenkomst voor drie seizoenen gesloten.

Herbalife, wereldwijd bekend van producten voor gewichtsbeheersing, doelgerichte voedingssupplementen, energie, sport, fitness en verzorging, gaat de spelers van Vitesse bijstaan met voedingsadvies en Herbalife sportvoedingsproducten. Dit om de sportprestaties verder te optimaliseren. De samenwerking past uitstekend bij de ambities van Vitesse.

Algemeen directeur van Vitesse, Paul van de Kraan (li) en Stephan van der Veen van Herbalife schudden elkaar de hand na de ondertekening van de driejarige supplier overeenkomst.

In stadion GelreDome, de thuisbasis van Vitesse, vond donderdag de officiële ondertekening van het contract plaats.

Stephen van der Ven, Senior Director van Herbalife, is erg verheugd over de samenwerking: ,,In het eerste gesprek met de directie van Vitesse zijn wij onder de indruk geraakt van de ambities van de club. Ook Herbalife is een ambitieus bedrijf, dus de klik was er direct. Door onze Herbalife voeding, coaching en verzorging beschikbaar te stellen willen wij Vitesse graag ondersteunen om hun ambities waar te maken, om op die manier de Vitesse spelers maximaal te ondersteunen in hun topprestaties.”

Volgens Paul van der Kraan, algemeen directeur van Vitesse, is Herbalife een geweldige partner om de sportieve doelstellingen van de club kracht bij te zetten:,,Herbalife is een prachtig merk met een internationale uitstraling en een belangrijke positie binnen de sport- en voetbalwereld. In samenspraak met onze technische en medische staf hebben zij de producten van Herbalife getest. Op basis daarvan geven wij die producten een belangrijke plek in de voedingsschema’s van onze selectie. Met deze driejarige samenwerking spreekt Herbalife haar vertrouwen uit in Vitesse.”

Gepersonaliseerd voedingsplan
Elke sporter is anders en iedereen heeft een ander focuspunt. Herbalife stelt daarom voor alle spelers van Vitesse een voedingsprogramma samen dat aansluit op de individuele behoefte en wensen, zodat iedereen de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnen krijgt. Hieraan gaat een uitgebreide analyse van het huidige voeding- en bewegingspatroon van de spelers vooraf. Het voedingsprogramma draagt eraan bij dat de spelers geconcentreerd aan de training en wedstrijd beginnen, sneller herstellen en het langer conditioneel kunnen volhouden.

Bron Hoog en Laag

Ajax en sportvoedingsspecialist Herbalife
 
27 juni 2011
Ajax en sportvoedingsspecialist Herbalife hebben maandag een Suppliersovereenkomst gesloten. De overeenkomst gaat in per 1 juli 2011 en loopt tot en met 30 juni 2014.
Commercieel directeur Henri van der Aat reageert verheugd: ,,Wij zijn er zeer content mee dat we Herbalife aan onze groep Suppliers mogen toevoegen. Naast een financiële injectie denken wij dat we dankzij deze samenwerking de prestaties van onze spelers verder kunnen optimaliseren. Daarmee onderstrepen wij het belang van gezonde voeding in combinatie met topsport.”Stephen van der Ven, Senior Director Herbalife, onderstreept deze filosofie: ,,Wij werken graag samen met andere A-merken en partners en zijn dan ook trots op dit nationale suppliership van Ajax. Het ligt in het verlengde van onze samenwerking met FC Barcelona en met sterspeler Lionel Messi in het bijzonder. Door het beschikbaar stellen van Herbalife voeding slaan Ajax en Herbalife de handen ineen om spelers maximaal te ondersteunen in hun topprestaties. Dit suppliership kan Herbalife innovaties in sportvoeding zeer goed uitdragen.”

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

 
Herbalife nu ook officiele supplier van HV KRAS/Volendam
 

Herbalife nu ook officiele supplier van HV KRAS/Volendam. Sportvoedingsspecialist staat handbalvereniging bij met voedingsadvies en -coaching

Datum: 02-09-2011

Handbalvereniging Kras / Volendam en sportvoedingsspecialist Herbalife hebben een suppliersovereenkomst voor één seizoen gesloten. Herbalife, wereldwijd bekend van haar producten voor gewichtsbeheersing, doelgerichte voedingssupplementen, energie, sport, fitness en verzorging, gaat de spelers van HV Kras / Volendam bijstaan met voedingsadvies en Herbalife sportvoedingsproducten. Doelstelling is het verder optimaliseren van de sportprestaties van het team. Handbalvereniging Kras / Volendam is de laatste jaren heer en meester in de vaderlandse competitie. Dit gegeven past uitstekend bij de ambitieuze doelstellingen van Herbalife. Zo heeft Herbalife ook binnen de voetbalwereld supplierovereenkomsten met absolute topteams, zoals Landskampioen AFC Ajax en Champions League winnaar FC Barcelona.Gepersonaliseerd voedingsplan
Elke sporter is anders en iedereen heeft een ander focuspunt. Herbalife stelt daarom voor alle spelers van HV Kras / Volendam een voedingsprogramma samen dat aansluit op de individuele behoefte en wensen, zodat iedereen de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt. Hieraan gaat een uitgebreide analyse van het huidige voedings- en bewegingspatroon van de spelers vooraf. Het voedingsprogramma draagt er aan bij dat de spelers geconcentreerd aan de training en wedstrijd beginnen, sneller herstellen en het langer conditioneel volhouden.


Stephen van der Ven, Senior Director Herbalife, is blij met de samenwerking: HV Kras / Volendam speelt al jaren op topniveau en is de laatste jaren al met regelmaat Nederlands kampioen geworden. Het laatste jaar hebben enkele spelers al gebruik gemaakt van Herbalife producten, ondersteund door voedingscoach Cor Snijders. Dat was dermate succesvol, dat we gezamenlijk besloten hebben om vanaf dit aankomend seizoen HV Kras / Volendam officieel te sponsoren. De spelers kunnen zo maximaal ondersteund worden in hun topprestaties.”

Piet Kes, voozitter van HV Kras / Volendam, is zeer tevreden met de sponsoring van Herbalife, het betekent weer een stap naar een betere en bredere ondersteuning van onze herenselectie en club."

De sportvoeding is ook voor amateursporters beschikbaar.
***
Over Herbalife
Herbalife is één van ’s werelds meest vooraanstaande aanbieders van producten voor gewichtsbeheersing, doelgerichte voedingssupplementen, energie, sport en fitness en verzorgingsproducten voor mensen die een evenwichtige levensstijl nastreven. Wetenschappelijk onderzoek staat aan de basis van de ontwikkeling van de producten van Herbalife. Alle producten worden exclusief aangeboden via een netwerk van meer dan twee miljoen onafhankelijke distributeurs wereldwijd. Zij begeleiden hun klanten intensief en maken programma’s op maat. Gezien de nadruk op gezonde voeding en een actieve levensstijl, sluiten sportsponsorships goed aan op de visie van Herbalife.

 
Herbalife een driejarig miljoenencontract met FC Barcelona
 
Met trots heeft Herbalife een driejarig miljoenencontract met FC Barcelona aangekondigd om Herbalife de officiële voedingssponsor van de club te maken. Tegelijkertijd heeft Leo Messi ingestemd met een persoonlijke sponsorovereenkomst.

Het contract met FC Barcelona heeft betrekking op het verkrijgen van internationale verenigingsrechten en verschillende publiciteitsmogelijkheden en – rechten van de club door Herbalife om de naam internationaal te promoten. Herbalife zal ook sterk vertegenwoordigd zijn in Barcelona tijdens de oefenwedstrijden voorafgaand aan het seizoen en tijdens de internationale tours die de club elk jaar onderneemt voordat de officiële competitiewedstrijden beginnen.

Het sponsorcontract betekent ook dat de voedingsdeskundigen van de Voedingsadviesraad van Herbalife de spelers van het elftal ontmoeten om specifieke voedingsprogramma’s te ontwikkelen om hen te ondersteunen.

Hiernaast heeft Herbalife, als gevolg van het contract met de club, ook een overeenkomst getekend met Leo Messi voor haar internationale promotieactiviteiten de komende drie jaar.

“Ik ben erg blij geassocieerd te worden met een groot, gevestigd voedingsbedrijf als Herbalife dat wereldwijd bekend is. Samen kunnen we de wereld laten weten hoe gezonde voeding sporters kan helpen om alles uit hun training te halen terwijl we tegelijkertijd samenwerken aan projecten voor kinderen in nood”, aldus Messi.

Eén van de opvallende onderdelen van de overeenkomst is dat een percentage van het sponsorgeld betaald wordt aan de FCB Foundation waarvan de XICS Centers zich inzetten om wereldwijd kinderen in nood te helpen.

In dezelfde geest houdt de overeenkomst met Messi de ontwikkeling in van programma’s die de voedingskundige gezondheid en onderwijsinitiatieven ondersteunen via de Leo Messi Foundation in samenwerking met de Herbalife Family Foundation.

“FC Barcelona is één van de grootste clubs ter wereld, bestaande uit bijzondere sporters die onze filosofie voor een gezond en actief leven perfect illustreren. Onze onafhankelijke Distributeurs wereldwijd zijn erg blij dat FC Barcelona en haar spelers ons bedrijf vertegenwoordigen waarmee twee leiders op hun vakgebieden worden samengevoegd”, aldus Michael O. Johnson, voorzitter en CEO van Herbalife

Naast FC Barcelona en LA Galaxy sponsort Herbalife wereldwijd ook een aantal andere toonaangevende voetbalelftallen, Valencia CF, Schalke 04, Pumas van Mexico en de Braziliaanse Santos, naast de American Youth Soccer Organization (AYSO) in de VS.

Het merk Herbalife staat voor geweldige voeding als onderdeel van een gezond en actief leven en een sportsponsorschap past bij ons merk. FC Barcelona wordt erkend als een belangrijke club in de sportwereld en ziet voeding als een essentieel onderdeel van de training van haar spelers. De productportefeuille van Herbalife kan een belangrijke rol spelen bij het verder versterken van dat programma. FC Barcelona en Herbalife zetten zich ook beide in voor de gemeenschap waarin ze werken en ze delen een gemeenschappelijk doel bij het tekenen van dit contract om de betrokkenheid bij de gemeenschap te versterken via hun stichtingen.

 
 

Herbalife24. Voeding voor de 24-Hour Athlete.

 

 

© Copyright 2011 24sportvoeding | Alle Rechten voorbehouden |

Alle productafbeeldingen zijn eigendom van Herbalife International, Inc.